Πολιτική Επιστροφών

Σιγουρευτείτε ότι το προϊόν που επιστρέφετε βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δεν έχει φορεθεί, διατηρεί την αρχική του συσκευασία (ετικέτες, κτλ.) και πραγματοποιείτε την επιστροφή εντός δεκατεσσάρων (14) ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ από την ημερομηνία αγοράς (η ημ/νια παραλαβής στο voucher του ταχυμεταφορέα επιβεβαιώνει το εμπρόθεσμο).

Επικοινωνήστε μαζί μας (τηλεφωνικά ή με email) και ενημερώστε μας για την αλλαγή σας.

Πραγματοποιήστε την επιστροφή σας (εντός των 14 ημερών) με οποιοδήποτε ταχυμεταφορέα επιθυμείτε. Το κόστος επιστροφής είναι δική σας επιβάρυνση.

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ: Steehos Εshop, Μυλλέρου 17, 10436, Μεταξουργείο, 1oς όροφος, Αθήνα. +30 6946828684

Μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος η εταιρία θα προχωρήσει (κατόπιν ενημέρωσης σας) σε:

Αντικατάσταση του και νέα αποστολή. Το κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία μας (για την πρώτη επαναποστολή μόνο).
ή
Ακύρωση της αγοράς σας και επιστροφή του πόσου που διαθέσατε για την αγορά του (όχι του κόστους επιστροφής του), με αντιλογισμό της συναλλαγής εάν η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα/paypal ή καταθέτοντας μετρητά σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδείξετε.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων
για είδη που αγοράστηκαν μέσω eshop. 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του steehos.com προμηθευτήκατε προϊόντα μη αποδεκτής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ. τότε η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.